Undersøgelerne del 5.


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Efter at den tidligere Nielsen Trio var fundet, skulle vi til og finde ud af om båden var i en sådan stand så projektet var værd og arbejde videre med. En ting var og køre en tur til Stokholm for og se på en Formula 28, men og køre 1.500 km. til Frankrig uden først og have sikret sig at den er turen værd er noget andet. Vi talte derfor med Henrik Ørum for og få stykket så meget af bådens historie sammen, så vi viste lidt mere om hvor vi skulle være kritiske. Vi startede med og sikre os et overblik over de sejl og det udstyr der fulgte med. Det viste sig hurtigt at det var lidt mere problematisk og kommunikerer med sælger. Sælger er Fransk kan i sagens natur kun tale og skrive Fransk og efter som ingen af os kan talte eller skrive Fransk var der lagt op til nogle besværlige forhandlinger. Vi kunne komme et stykke af vejen med Babelfish på Internettet, men man er desværre nød til og gætte sig til en del af indholdet i den tekst man oversætter via en oversættelsesrobot, så optimalt var det ikke. Heldigvis viste det sig at en af gasterne på båden arbejde med udlejning af sommerhytter og lejligheder til turister, så han kunne Engelsk hvilket lettede processen utroligt. Jeg tror ikke vi kan betegne os selv som drømmekøberne, vi har i hvert tilfælde forsøgt og gøre vores forarbejde så godt som muligt og få klarhed over så mange ting som muligt på forhånd. Vi sendte til og starte med en liste med punkter på båden, med besked om at vi gerne ville se detaljefotos af disse områder. Det drejede sig om områder hvor vi traditionelt ved at belastningerne er meget store og skadet typisk opstår. Det endte med at ejeren dokumenterede hele båden samtidig med at de skilte den ad for vinteren og satte den på trailer. Vi modtog i alt over 150 billeder af båden af alle tænkelige vinkler og detaljer.

Alt i alt så båden ud til og være i fin stand. Sideskrogene var beklædt med kuldfiber på indersiden for og fordele belastningerne fra de nye stiksværd. Vi viste fra Henrik at det ene sideskrog havde haft en skade omkring den ene fastgøring, men på billederne var der inden tydelige beviser på en dårlig reparation. Dette er dog noget som skal undersøges nærmere når båden tages i besigtigelse.

Sideskrog indvendig

Nielsen på land

Nielsen i vandet

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog, Ikke kategoriseret, Sejlsport og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar