Arbejdet på Nielsen Trio begynder


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Så blev påsken overstået og alle de familiære forpligtelser. Det er lidt hårdt og sidde til påske frokost når solen skinner, det er over 15 grader og man meget hellere vil stå og leje med epoxy. Som tidligere nævnt er der forskellige småting der skal laves før båden kan komme i vandet. Vi vil samtidig benytte lejligheden til igen minutiøst og gennemgå båden for og sikre os at der ikke er et eller andet strukturelt vi har overset.

Planen er og gennemgå masten grundigt og få udbedret de delaminerede områder vi har fundet i hulkelen. Masten har ikke været brugt de sidste 2 år, så vi skal lige tjekke alt igennem. Der er også et par forstærkninger der skal gås efter. Man kan godt mærke når man står med masten at der virkelig er et stort søjletryk og generelt meget store kræfter i riggen på en trimaran.

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog, Ikke kategoriseret, Sejlsport og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar