Så skete det


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Jeg ved godt det bloggen ikke er blevet opdateret på det sidste, men det har været lidt hektisk med klargøring af båden osv, men endelig kom den store dag vi havde ventet på så længe hvor båden skulle i vandet. Det var meget spændende og skulle samle det hele og se hvor meget der manglede og hvor meget der skulle laves om så båden igen kunne sejle med den gamle mast.

Arbejdet med og samle båden startede kl. 9.00 lørdag morgen og varede hele dagen og det meste af den næste. Når man står og kikker på båden mens den står på traileren, virker det ikke som et projekt der kan tage ret lang tid. Jeg mener hvor lang tid kan det tage og monterer en for og en agter beam og to sideskrog for der efter og sætte båden i vandet. Jeg er i mellemtiden blevet meget klågere. Jeg har virkelig stor respekt for enrik og hans brødre der kunne samle båden fra trailer til vandet på 4 timer……. Nå men det meste forløb som planlagt bort set fra alt tog længere tid end jeg havde regnet med. Dog stødte vi på enkelte ting der måtte løses. Det viste sig vi havde haft ubudne gæster som var rendt med næsten alle Karver bloggene der sad på mastefoden. Det er virkelig ærgeligt at man ikke kan have sine ting i fred.

Efter en del arbejde og hjælp fra forskellige lykkedes det dog og få lyftet boden ned fra traileren og få den samlet. Alt blev monteret og den blev skubbet ned af slæbestedet og ud i vandet. Det var virkelig en stor tilfredsstillelse og se den ligge for enden af broen. Her fra manglede vi “kun” og sætte motoren og masten på. Hvis vi havde vist hvor mange udfordringer der fortsat ville være før vi kunne sætte sejl første gang ville stemningen nok ikke have været så høj. Nå men nok om det nu var båden kommet i vandet.

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog, Ikke kategoriseret, Sejlsport og tagget , , , . Bogmærk permalinket.