Hvad går man så!!


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Ja som tidligere skrevet så var pinsen i år ikke den bedste, med mindre man elsker lugten af brændt vinylester og maling. Spørgsmålet var nu hvad stiller man op med en båd hvor 1/3 mangler. Alle i ejerkredsen blev sendt hjem og tænke over situationen og for mit vedkommende var sagen klar, jeg var ikke kørt til Frankrig for og hente min drømmebåd for derefter og opgive det hele på grund af modgang fra ting man alligevel ikke selv hærre over. Det at det ene sideskrog er brændt er jo ikke bådens eller vores skyld, det kunne være sket for hvem som helst eller hvilken somhelst båd der står på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Uheldigvis var de to andre ikke lige så afklarede som mig, så resterne af båden blev sat til salg. Jeg må indrømme at jeg er overrasket over så stor interesse der har været for båden på trods af at det ene sideskrog mangler, men udgangen på det hele er blevet at jeg har købt de to andre anpartshavere ud af projektet. Forand mig står nu et stort og spendende projekt med og få bygget et nyt sideskrog. Jeg har været i kontakt med Niels Ørum som har været meget behjælpelig med dimentioneringerne og lamineringssplanerne for sådan et skrog. Næste skridt er og få bygget en form over det tilbageværende skrog, men først skal det slibes og spartles så det kan bruges som plug. Dette var noget der alligevel skulle gøres i forbindelse med den almene vedligeholdelse, så der er ikke ekstra arbejde forbundet med dette. Samtidig giver dette mig mulighed for og vurderer skrogets strukturelle stand og finde steder hvor konstruktionen bør forstærkes. Den næste tid kommer til og byde på hårdt arbejde, men forhåbentlig er det besværet værd. Jeg har besluttet at det nye skrog skal støbes i epoxy, kulfiber og syet multiakse glasfiber

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar