Planen er lagt


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

 

Når, de seneste måneder er gået med og planlægge hvordan Nielsen Trio igen kommer på vandet. Tiden er gået med minutiøst og gennemgå det tilbageværende sideskrog. Skroget er slebet ned så alt gammel maling er væk og alle gamle reparationer er kommet frem til overfladen. Samtidig har jeg haft mulighed for og veje skroget og jeg må indrømme at Nielsen Trio har taget lidt på mens den har ligget i Frankrig. Planen har hele tiden været og sætte det tilbageværende skrog i stand så det kan bruges som plog til og lave en støbeform over. For og kunne opnå et tilfredsstillende resultat har det været nødvendigt og spartle en del på skroget. Jeg indrømmer gerne at der et blevet brugt en del filler  og epoxy over de sidste måneder, men det meste er blevet slebet af igen 🙂 Det hele har heldigvis været besværet værd, for skroget er nu klar til og lave en støbeform over og jeg har fået et godt overblik over hvordan det nye skrog skal bygges.

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar