Tingene ændre sig hele tiden


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Tingene ændre sig hele tiden, ikke så snart planen var lagt så sker der nye ting. Oprindeligt var planen og bygge en form over det tilbageværende sideskrog, men pludselig blev alle de oprindelige forme til Crocodille Catamaranen og trimaranen til salg. Dette var næsten for godt til og være sandt, så jeg tog over og besøgte Niels Ørum for og se på formene. Jeg skal sige med det samme at jeg blev bestemt ikke skuffet. Alle forme var opbevaret inden dørs og i tip top stand, de skal bare vaskes af og have en gang formvoks, så er de klar til og støbe den ene båd efter den anden i. Ud over formene til side og hovedskrog, var der også forme til div. sværd, ror rorhoveder sværdkister tværbeams osv. samt skabeloner til og skære skotter og skum efter.

Det skal i denne forbindelse siges at Niels også har formene til My-Cat til salg. Til dem der ikke kender den kan jeg fortælle at det er en let bygget 26 fod katamaran, der blev kåret som Europas hurtigste serie producerede båd. My-Cat er stadig en efterspurgt båd på brugt markedet og med god grund, for den sejler virkelig godt, samtidig med at den har de mest nødvendige faciliteter. Går du med lyst til og bygge en hurtig, familievenlig og let dreven katamaran så er det bestemt vær og overveje og købe formene til My-Cat. Lige som alt andet Niels har lavet så er de i meget høj kvalitet og lige klar til og bruge. Sammen med formene får man også alt værktøj til og bygge My-Cat og den viden der er nødvendig. Har man lyst til og bygge en katamaran, tror jeg ikke man finder bedre forme end disse og kvaliteten er helt i top.

Når, men udgangen på det hele er blevet at jeg har købt formene til Crocodille caramaran og trimaran (Nielsen Trio) og har nu formene til dem begge så nu kan jeg lave to nye sideskrog i den oprindelige form. Samtidig kan jeg bygge lige så mange nye både jeg “gider” 🙂 Skulle der være en der ude der ønsker en Formula 28 Trimaran eller Catamaran så skriv, det kan være vi kan finde en løsning. Husk Crocodile Tri er det mest vindende Formula 28 trimaran design nogen sinde.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar