Fremgang


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Så er der sket lidt igen. Maget af det der foregår i øjeblikket er ret trivielt, men det skal jo gøres. Formen er nu blevet vokset 4 gange. Jeg regner med og vokse den 2 gange mere for og være sikker på at skroget slipper let. Der er garanteret ikke nødvendigt med så meget voks, men jeg ville være meget ked af hvis det færdige skrog ikke kunne komme ud af formen, så derfor kan jeg godt ofte lidt tid og kræfter på og forberede formen. Glasfiberen til skrog og dæk er klippet og skummet er skåret, så nu venter jeg kun på juleferien så jeg kan komme i gang med og støbe. Der er fascinerende så lidt et skrog fylder inden det bliver samler:-)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar