Endelig flyder Niesen-trio igen


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/fastsailers.dk/webblog/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Sommeren er gået med og få alle de sidste småting færdig. Selv om det så rigtig godt ud i slutningen af maj, hvor skrog og dæk var limet sammen og hvor det “eneste” der manglede var og spartle og male samlingen, så var der alligevel langt i mål. Der er altid 1000 ting man ikke har overvejet og 1000 ting man skal have på plads før projektet er i mål. I slutningen af august var alt ved og være på plads. Hovedskroget var polleret, bunden var malet og kahytten var vasket ned. bække sideskrog var malet hvide og beslagene var monteret. Jeg besluttede at båden skulle i vandet, selv om det var i den sidste del af sæsonen og enkelte allerede var begyndt og tage deres både op af vandet igen. Jeg ville have en chance for og tjekke at alt virkede som det skulle og at båden var/er i strukturel orden. Min frygt var og stå i april måned 2012 og finde ud af at der var et eller andet jeg bliver nød til og lave om og så igen mindste en hel sæsonen.

Så en af de første weekender i september blev båden sat i vandet. Alt gik efter planen og båden kom på vandet og masten kom på igen. De nye trampoliner blev monteret og alt passede som det skulle. Man kan godt se at båden er blevet en del kilo lettere efter ombygningen. Den ligger væsentlig højere i vandet og sideskrogene behøver næsten ingen bumdmaling for de rører næsten ikke vandet.

Dette indlæg blev udgivet i flerskrog og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar